Hvis du følte at første del af dit Naxxramas eventyr var for nemt, så kan du forvente en større udfordring i Plague Quarter. Du har stadig mulighed for at klarer de forskellige bosser i første forsøg på normal, men selv med det perfekte deck, så vil du skulle bruge flere forsøg på heroic.

Første boss i Plauge Quarter

Din første modstander vil være Noth the Plaguebringer. Hans hero ability er, når er minion dør, så spawner han, henholdvis på normal og heroic, enten en 1/1 minion eller et 5/5 minion. På den normale sværhedsgrad kan du klare ham med et normalt Priest deck. Din Northshire Cleric vil være det perfekte svar på hans hero ability. Med din Cleric kan du både clearer hans 1/1, og du kan trække et kort, ved at heale din Cleric hver gang du gør det. Udover din Cleric så brug en større minion som foreksempel Lightspawn, så du kan få lagt press på Noth.

Noth på Heroic

Det største problem med Noth på Heroic er hans hero ability, og de 5/5 der spawner i forlængelse. Denne gang kommer man ikke langt med et Zoo deck, så man kan med rette bruge et Mage deck som er fyldt med spells. Således undgår du at trade minions for at clearer hans board. Du kan med fordel også prøve at bruge det klassiske Freeze Mage deck, hvor du blot fryser ham, indtil du kan slå ham ihjel på en tur. Dette kan dog kræve Alexstraza. Når du besejre Noth så får du koret Stoneskin Gargoyle. De fleste streamers og The Angry Chicken podcast har beskrevet dette kort, som et af de ringeste kort man får i forbindelse med Naxxramas. Hvis du vil benytte det, så prøv i et priest deck, hvor man normalt ville buffe Lightwell. Erstat Lightwell med Stoneskin Gargoyle. Hvis det lykkes for dig at buffe din Gargoyle, og din modstander ikke har hard removal, så har du så godt som vundet kampen.