Vinderne af E3 Game Critic Awards blev Fifa 16, hvilket betyder, at spillet har vundet æren af at blive kaldt årets bedste sportsspil. Konkurrencen var hård, men Fifa endte alligevel med at løbe med sejren, hvilket i den grad er for tjent. Der var særlig hård konkurrence fra PES 2016, et spil der også blev godt modtaget ved Award-showet. Ikke desto mindre tog Fifa udfordringen op og imponerede kritikerne nok til at tage prisen med hjem.

Fifa tager et skridt i retningen mod mere ligestilling

Fifa 16 er et fodbold simulationsspil udviklet af EA Canada og udgivet af EA Sports til Microsoft Windows, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, Android og iOS. Det populære spil findes altså til mange forskellige konsoller, hvorfor du har mulighed for at prøve spillet af på din foretrukne spillekonsol.

Spillet er det første i Fifa serien, der inkluderer kvindelige spillere, hvilket er et stort skridt både for spillet og ligestillingens skyld. Derudover kan det også være, at det kan lokke flere piger og kvinder til at kaste sig og spillet, da de formentlig bedre vil kunne associere sig med kvindelige fodboldsspillere.

Det er også det første spil, hvor spillerne på coveret af spillet blev valgt ved en folkeafstemning, hvilket også resulterede i, at de første kvinder kom på forsiden af Fifa.

Det er Martin Tyler og Alan Smith, der er kommentatorer i spillet.

Køb det her

Det populære spil kan købes hos Coolshop, der også forhandler ældre modeller fra Fifa serien. Bestil din spil gennem deres hjemmeside og få det leveret direkte til døren indenfor et par dage.