Sidste del af guiden til Arachnid Quarter er Maexxna. Ligesom de to første kan du sagtens bruge et Warlock Zoo deck, hvis du blot skal gennem gå det på normal. Problemet med Maexxna er hendes hero ability. På normal skal hun bruge tre mana på at smide et enkelt af dine minions tilbage til din hånd, men på heroic gør hun det for ingen mana hver runde.

Problemer med Heroic

På heroic skal man bruge en del held, men samtidigt skal man lære at bruge hendes hero ability imod hende. Hearthpwn er en god hjememside at finde billige decks i, og du kan finde en paladin deck, som udnytte hendes hero ability. Prøv at fylde noget bord op med minions som gør 1-2 skade hver runde, og hav en del minions selv som healer dig. Disse minons kan du spille hver runde, så du vil heale mere end den skade du tager. Denne måde at vinde på er en smule gimmicky, men hvis du ikke har dust til Baron Geddon og Alexstrasa(?), så er dettte den bedste måde at gøre det på.

Præmier fra Arachnid Quarter

Hvis du besejre den sidste boss i Arachnid Quarter, så unlocker du kortet Nerubian Egg. Dette kort fandt med det samme sin plads i Warlocks Zoo deck. Problemet for Zoo decks har været at man ofte ville tabe kampen, hvis man fik sit bord clearet. Men med dette kort og Haunted Creeper, så kan man overleve et board clear, da både Haunted Creeper og Nerubian Egg spawner minions, når de dør.

Nu har du desuden også unlocked de to class challenges. Det er Druid og Rogue i første omgang. Hvis har klaret resten af Arachnid Quarter på normal, så kan du også klare disse class challenges. Man skal blot forstå de fundamentale dele af de forskellige classes, så skal man nok klare det.