Din anden modstander i Plague Quarter er Heigan the Unclean. På normal er hans hero ability, henholdvis på normal og heroic, at han skader din minion some er længst til venstre 2 og 3 skade for 1 og 0 mana. På normal kan du benytte et kontrol Priest deck, hvor du foreksempel kan bruge et Lightwell som skjold til absorbere den hero ability, så skal du nok klare den. Hvis du ikke kan finde den, så placer er relativt tanky minion helt til venstre, og heal den hvis du har overskydende mana.

Heigan på Heroic

Heigans hero ability vil være dit største problem i løbet af dette møde. Det kan derfor være relativt ligegyldet at smide early game minions på bordet, da han slår dem ihjel gratis. Et andet problem med Heigan er at han starter med en 3/4 minon, som erstattet sig selv, når du slår det ihjel.

Du kan bruge dette mage deck, hvis du vil prøve at besejre ham. Hvis du vil vinde over ham, så skal du starte med enten en Ironbeak Owl eller en Polymorph i hånden. Hvis ikke så kommer du for langt bagud fra start. Det meste generelle tip som jeg kan give i forbindelse med Heigan er at placere en minion med meget liv yderst til venstre, så den kan absorbere den gratis skade som han giver. Brug din mages fornemme board clear spells, og opbyg dit board, så skal du nok besejre ham. Det tog mig en del tid, men det kan lade sig gøre.

En gave til Warrior Control

Hvis du er helt tosset med at spille aggresive deck, så vil Unstable Ghoul give dig store problemer. Den koster to mana, har taunt, er 1/3 og dens Deathrattle er ”Deal 1 damage to all minions.” Kortet passer perfekt ind i Kontrol Warrior deck, da det har godt synergi med både Acolyte of Pain og Armorsmith.