The Sims er det virtuelle univers, hvor man kan bygge huse til sine simmere samt styre deres liv og sørge for, at de får stillet deres basale og emotionelle behov. Det er et sjovt og spændende univers, hvor der både kan opstå intriger og almindelige hverdagsproblemer, hvorfor det er svært ikke at leve sig ind i universet og blive helt opslugt af det.

Prøv den nye udgave

Lige nu kan du prøve det nye spil, The Sims 4 Nye Venner, hvor du lever i den smukke verden i Windenburg, som er fyldt med skønne omgivelser, du kan gå på opdagelse i. Du finder blandt andet grønne labyrinter, gamle ruiner fra oldtiden, klipper, vand og meget mere. Derudover kan du også opleve bylivet, hvor du kan støde ind på populære cafeer og nyde en cafe latte, møde din flirt på en bar eller danse natten væk på et af diskotekerne.

Der er også rig mulighed for at møde andre simmere og deltage i aktiviteter som bålfester, bordfodbold, fester eller lignende.

Spillet er altså for dig, der gerne vil opbygge en sjov og spændende hverdag for dine simmere, hvor de kan møde mange andre simmere og få en masse nye venner. Det er også for dig, der sætter pris på en kombination af byliv og natur, som netop er hvad du finder i dette spil.

Du kan købe spillet hos CDON, hvor det lige nu er på tilbud. Du kan få det leveret direkte til døren med hurtig og billig levering. Er det sidst på måneden eller er budget af andre årsager ikke så rummeligt, kan du også vælge at købe spillet på afbetaling, hvis du bare gerne vil have fingre i det med det samme.