Acer Predator er designet til entusiastiske hardcore gamere. Den nye panser-dækkede krop, forbedret Ice Tunnel termisk system og den banebrydende processorer og grafik giver dig en pålidelig fæstning til at sikre sejren med enestående spiloplevelse til syn og hørelse.

Så hvis du er vild med at spille computerspil eller gerne vil i gang med at starte din ’karriere’ indenfor gaming, er Acer Predator et godt udgangspunkt.

 

De enestående funktioner

Facts om Acer Predator:

  • Intel Core i5-6400
  • 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 950 – 2 GB
  • 1000 GB HDD
  • Microsoft Windows 10

 

Den nye Acer Predator er en ubrydelig, ustoppelig krigsmaskine, der med sit nye Army-dækkede krop design understreger pålidelighed og stabilitet. Og med et forbedret termisk system gør det muligt at få luft tilstrømning fra forsiden og venstre side af maskinen, hvilket gør den indre varme endnu mere effektiv. Med det optimerede IceTunnel termiske design gør den det nemmere at udføre en hurtig afkøling i de vigtigste komponenter af computeren. Designet indebærer også en nyttigt og tankevækkende headset-holder til lade dit headset hænge på maskinen. Og med Easy-Swap ekspansion bay er det nemt at flytte og udbytte data hurtigt og simpelt, med op til 3 TB harddisk støtte.

Acer Predator computeren er forsynet med en Intel Core Processor, der med sin fremragende præstation udover det sædvanlige skaber et miljø fuld af fordele og muligheder. Predator er også udstyret med den nyeste NVIDIA GeForce GTX GPU’er, der er drevet af næste generationen NVIDIA Maxwell arkitekturen, hvilket leverer en utrolig ydeevne, uovertruffen strømeffektivitet og avancerede funktioner.

Få det bedste set-up med en G-SYNC understøttet skærm. Predator er sat op til at matche opdateringshastigheden af skærmen med den mægtige GPU, der både minimerer lack og stammen.

Predator er desuden udstyret med den nyeste trådløse teknologi, der styrker den trådløse forbindelse, hvilken er en stor fordel, når man for eksempel spiller computer spil.

Med den nye Predator vil du ikke gå glip af nogen detaljer. Predator understøtter UHD, hvilket betyder, at den præsenterer billeder af ultra høj kvalitet.

 

 

Køb den her

Du kan købe den unikke Acer Predator hos CDON, hvor den står til omkring 7000 kroner, nedsat fra 8000 kroner. Så du får altså masser af computer hardware for pengene, hvis du vælger at købe din Acer Predator gennem CDON. Her kan du i øvrigt også købe en masse andet computer tilbehør så som en skærm til din computer, headset, tastatur, tablets, telefoner og lignende.

Hvis du synes det er mange penge at skulle af med på en gang, kan du vælge at dele betalingen op og betale den på afbetaling, så du betaler 291 kroner om måneden i stedet for at betale det hele på en gang.

Når først du har bestilt computeren, vil den blive leveret direkte til din hoveddør indenfor 1-3 hverdage. Fragtprisen for at få computeren leveret er 49 kroner, hvilket er en meget almindelig takst. Computeren bliver leveret i en forsvarlig indpakning, der gør at den vil komme sikkert frem uden nogen skader.