Næsten alle er klar over, at FIFA til computere er et strategisk og action fyldt fodboldspil, idet spillet har været på markedet lige siden 1994, og det kommer som regel i en ny udgave hvert eneste år. Alle kan få glæde af dette fodboldspil, uanset hvor dygtig man selv er til fodbold. Spillet FIFA er stort og avanceret, da man har mulighed for at deltage enten som manager, træner eller fodboldspiller. FIFA er yderst realistisk opbygget og følger virkeligheden på alle mulige måder, så der er tale om et virtual reality spil i høj kvalitet med de mest kendte fodboldklubber og fodboldspillere, der i forvejen er mange fodboldfans idoler verden over.

 

Fakta om FIFA-serien

Hvert år siden 1994 har spilfirmaet Electronic Arts udgivet en ny version af FIFA-serien, hvor man har opdateret spillet med de nyeste hold- og spillerdatabaser, som er førende i de aktuelle ligaer i Europa, USA og Sydamerika. FIFA indeholder alt indenfor fodboldverdenen med ligafodbold samt slutrunder til VM eller EM.

Spillet er absolut det førende fodboldspil på både PC, Wii, Playstation og Xbox, men der findes naturligvis konkurrerende fodboldspil såsom ”This is Football” fra Sony Computer Entertainment eller “Pro Evolution Soccer serien” fra Konami.

Årsagen til fodboldspillets store succes er skyldes nok den autentiske og flydende oplevelse, når man spiller det. Man har mulighed for at lave det ene vilde mål efter det andet med flugtere, saksespark eller vanvittige langskudsmål, idet fantasien giver frit spil.

Spillet føles levende og sprængfyldt med action, da animationerne er realistiske især i nærkampssituationerne, hvor bevægelser og tacklinger er meget virkelighedstro. Man kan lære strategier og sammenspil, så man på samme måde som i virkeligheden kan dygtiggøre sig indenfor fodbold.

Spillet har naturligvis flere sværhedsgrader, så man kan udvikle sig gennem tiden til at blive en dygtig spiller, træner eller manager. Man kan endda bygge et virtuelt hold af kendte spillere, så der er muligheder nok at vælge imellem.

Her kan man købe FIFA fodboldspillet

Da FIFA er ét af verdens mest kendte computerspil, så forhandles det mange steder både i deciderede butikker men også på diverse webshops. Man finder ofte det største udvalg af spil på en stor webshop, hvor man kan finde FIFA til alle platforme, og det nyeste FIFA 2016 kan man nemt anskaffe helt fragtfrit inde hos webshoppen Coolshop, der har samtlige FIFA fodboldspil i sit store lager af computerspil.