Når du har overvundet Grubbulus, brugt dit Mad Scientist kort til at blive Legendary i Ranked, så skal du til at besejre Gluth i Construct Quarter. Gluths hero ability er at han ændre minions liv til 1. Han kan være relativt nem på normal, hvis du bruger dette secret deck. Det vigtigste er, at du prøver at få Acidic Svamp Ooze i din startende hånd, ligesom med så mange andre bosser i Naxxramas. Lige så snart du får taget hans våben fra ham, så begynd at opbygge din side af bordet. Så skal du nok vinde kampen.

Gluth på Heroic

Strategien ændres ikke meget fra normal til heroic. Forskellen ligger i at man godt kan overvinde Gluth på normal uden sin Ooze, men det er slet ikke tilfældig på heroic. Brug de samme deck som du brugte på normal, men denne gang skal du starte med Ooze i hånden. Hvis du ikke starter med den i hånden, så vil du ende med at tabe.

Thaddius i Construct Quarter

Den sidste boss i Construc Quarter er Thaddius. Hans hero ability er at bytte rundt på minions angreb og liv for 0 mana. Du kan bruge dette deck mod Thaddius. Det er helt gratis! Han vil nok ikke give dig de helt stort problemer på normal, men det bliver spændende, når sværhedsgraden kommer på heroic.

Du skal forsøge at få Nerubian Egg i din startende hånd, samt Dancing Sword og Fireball/Polymorph. Hvis du får disse kort, så kan du får clearet bordet for Stalagg og Feugen i runde fire. Når du har clearet disse minions, så skal du blot forsøge at beholde kontrol over bordet. Du skal derudover være meget bevidst om hvordan hans hero ability vil påvirke dine minions hver runde.

Når du har besejres Thaddius, så unlocker du Warrior og Priest challenges. De er begge to ret interessant, og der er en sjov i dem.