Efter at have overvundet Patchwerk, så skal man nu igang med Grobbulus i Construct Quarter. Hans hero ability på normal er “Deal 1 damage to all mininons. If any die, summon a slime”. Dette ability koste to mana. På heroic er hans ability gratis, skader istedet to til alle minons, og summoner stadig en slime, hvis en minion dør. På normal burde han ikke volde de store problemer. Brug et Priest deck så du kan heale dine minions. Forsøg at kontrollere bordet, heal de rigtige minions, og burg spells som Inner Fire og Divine Spirit til at skabe en par stærke minions.

Grobbulus på Heroic

Det er ikke til at komme uden om. Jeg havde mange frustrationer med at komme igennem Grobbulus på Heroic. De første mange gange prøvede jeg med et Priest deck, hvor jeg havde Lightspawns, Deathlords og diverse buff i. Men til sidst inddrog jeg er klassisk Freeze Mage deck. Som sædvanligt med Freeze Mage, så skal du kontrollere bordet, og vente på du har nok skade i hånden, til at slå ham ihjel på turen efter du har brugt Alexstrasza. Hvis du ikke har dust til dette deck, så kan du blive ved med at prøve med forskellige variationer af Priest deck, så skal du nok komme igennem det.

Mad Scientist

Din belønning for at besejre Grobbulus er kortet Mad Scientist. Kortet har 2/2 i stats og koster to mana. Det spændende ved dette kort er dens Deathrattle. Når Mad Scientist dør, så sætter den en secret fra dit deck i spil. Dette kort har medført at Secret Deck kan fungere nu. Hvis du spiller ranked, så er du sikkert stødt på diverse Hunter og Mage secret deck, som bruger dette kort. Mange professionelle Hearthstone spillere er rigtig glade for dette kort, og kalder det et af det bedste længe.