En 7 kabale har de fleste af os nok prøvet at lægge. Nogle vælger at lægge dem derhjemme, andre tager et spil kort med i skolen, og lægger den mens der er pauser fra timerne. Andre vælger at lave en, mens de sidder på plejehjemmet, og vi kan nok heller ikke komme udenom at mange ældre elsker at lægge en god 7 kabale, og derfor har de nok lagt en på deres plejehjem sammen med de andre beboere.

Men en anden mulighed som mange måske har overset er, at man kan lægge en syv kabale på nettet også. Man kan nemlig gøre det på siden her, som faktisk er en af landets førende, når det kommer til at lægge kabaler online.

Hvornår startede vi med at lægge 7 kabaler?

Et spørgsmål som man kan stille sig selv er, hvornår og hvorfor vi begyndte at interesserere os for lige netop denne kabale. Man har lagt kabaler lige siden, kortspillet blev opfundet for efterhånden mange hundreder år siden, og mange af disse er blevet opfundet i kortspillets oprindelige hjemland; Kina.

Men efterhånden som kortspillet spredte sig, er det også kabalerne, der har haft sit indtog over resten af verden. Spillet er højst sandsynligt blevet så populært, fordi man ikke skal bruge andet end et spil kort, tålmodighed og god tid. Det er et afslappende spil, som ikke kræver alverdens forberedelse, inden man kan gå i gang, og det kan de fleste relatere til.

Så hvis du ikke har prøvet at kaste dig ud i 7 kabalens verden, er det måske nu, du skal prøve det af?