Efter at have overvundet Gothik, så står The Four Horsemen nu for tur i Military Quarter. Hans hero ability er den samme på både normal og heroic. Det bliver først problematisk, når man indser at man starter tre andre ryttere på bordet fra start, og du kan ikke angribe ham. På normal skal du bruge nogenlunde det samme Priest deck, som du skal bruge til at besejre ham på Heroic. Bare sørg for at få Shadow Word: Pain og Death i din startende hånd.

 

Four Horsemen på Heroic

Ligesom på normal så er det vigtigt at du starter med Shadow Word: Pain, Death og Acidic Svamp Ooze. Brug dette Priest deck.  Det er rigtig vigtigt du får disse kort. Hvis du har tralvt, så kan du genstarte indtil du starter med de to Shadow Words på hånden. På den måde får man den bedste start.

I anden runde kan du således bruge Shadow Word: Pain på en af hans minion, og runden efter kan du bruge Shadow Word: Death på den minion som blev buffed. Derefter handler det bare om du etablerer kontrol over bordet. Sørg også for at du healer gennem kampen, da han skader dig en del.

 

Kort fra Military Quarter

Når du besejre The Four Horsemen, så kan du se frem til kortet Deathlord. Kortet koster tre mana, har 2/8 i stats og har taunt. Hvis det blot var dette, så var Deathlord klart det bedste kort i spillet. Desværre har den er Deathrattle som lyder: “Your opponent puts a minion from their deck into the battlefield.” Hvis man er uheldig, så kan man således komme op imod Ragnaros eller andre legendaries, når din Deathlord dør. Kortet har dog vundet udbredelse i visse kontrol Priest deck, da det kan bremse mange aggresive deck.

Næste del af guiden kommer til at tage hul på Construct Quarter.