Hvis du er en af de efterhånden tusindvis af DOTA 2 spillere i Danmark og du gerne vil være lidt vildere end alle de andre så bør du overveje at anskaffe dig et ordentligt sygt gaming headset.

Et gaming headset giver bedre kommunikation

En af de helt åbenlyse fordele ved at benytte et gaming headset er at du sikrer dig optimal kommunikation med dit team mens du spiller. På den måde får du og holdet en lang bedre responstid hvilket vil afspejle sig ret hurtigt i jeres Win ratio. Et par af de gaming headsets der varmt kan anbefales for tiden er Astro Gamin A5 og Razer Kraken 7.1. Begge headsets har en bred vifte af funktionaliteter og så er lyden selvfølgelig fejlfri. Prisen er tilgengæld oppe i den lidt pebrede ende, især for Astro Gamin headsettet som hos en god forhandler ligger på over 2000 kroner.

Hvor finder man headsets til den bedste pris

Som du sikkert ved så koster de samme produkter indenfor gaming udstyr bestemt ikke det samme alle steder. Eksempelvis ligger prisen i fysiske butikker ofte 30-50% over hvad du kan få varene til online. Så mit råd vil helt klart være at købe i en webbutik. Jeg har brugt et par timer på at sidde og kigge forskellige webshops igennem og det sted jeg fandt de bedste priser og det største udvalg var hos Coolshop.dk. Du kan se deres udvalg af gaming headset her. Igen det vigtigste du skal tage med i dine overvejelser er prisen set i forhold til dit ambitions niveau. Vil du ligge blandt toppen indenfor spilverdenen om det så er DOTA eller LOL så kræver det virkelig at dit udstyr er i orden.