Udover at lyde som et våben fra det nyeste Call of Duty, så er audio technicas ATH-M50 et aldeles fremragende headset til gaming. Jeg havde en periode ledt efter et nyt par over-ear headset, som var comfortablet hvis man skulle bruge dem i mange timer. Endelig faldt jeg over det perfekte headset – Audio Technica ATH-M50. Ifølge anmeldelser fra engadget.com så var ATH-M50 lige hvad jeg gik og manglede.

En investering

Headsettet skal dog desværre stå mig i det meget runde til 1000 kr. Dette er en investering som helst skal holde mig flere år, hvis det skal overgå den mængde af billige headset jeg kan nå at gå igennem i den periode. I forhold til diverse Beyerdynamic hovedtelephoner, så er det et røverkøb jeg er ved at begive mig ud i. Så som nævnt tidligere så læste jeg et hav af anmeldelser, og kom til den konklusion at det bliver et par Audio Technica hovedtelephoner.

Plusser og minusser

Ifølge headphones.com så er Audi Technica ATH-M50 bedre end 80% af de andre hovedtelefoner de anmelder på hjemmesiden, hvilket er godt at vide. Men den vigtige pointe er at de er bedre end 80% af de headset i prisklassen 1000 kr.  Ifølge diverse anmeldelser så vil headsettet ikke kunne konkurrere med andre high-end headset. Man får dog komfort, udemærket lyd og rustikt design for et beløb, der ikke vil ødelægge din kassekredit.

Et andet headset som jeg vurderede i min jagt var den klassiske Sony MDR-7506. Den blev to år løbende valgt som det bedste headset på TheWireCutter.com i prisklassen under 900 kr. De sammenlignede over 75 enheder, læste utallige anmeldelser, men det var stadig det bedste headset. Plusser ved headsettet er komfort, holdbarhed og pålidelighed. De får desuden jævn respons fra alle lyd frekvenser. Sidste nævnte er ikke voldsomt brugbart i forbindelse med Hearthstone eller Farcry 4, men stadig rart at have.

Hvis i har prøvet et af headsettene, så overbevis mig gerne i kommentarfeltet.

Billede: Ryu1chi Miwa