Jeg må indrømme, at jeg aldrig har spillet det originale Far Cry spil. Jeg har fået fortalt at man blev skudt fra den modsatte side af kortet at alt vidende computerstyrede modstandere, og det generelt bare var en hård banan af pille. Jeg har derimod har fingrene både i Far Cry 2 og Far Cry 3.

Nyt spil på vej

Problemet med toeren var lidt ligesom etteren at man ikke rigtig kunne snige sig. Modstanderne kunne se en selvom man gemte sig i buske, og så går gassen af lidt af ballonen for mig. Far Cry 3 derimod – uha – det var et de bedste spil jeg længe har haft fingrene i. En tosset skurk, solidt skydespil, snige elementer, ligegyldigt men sjovt levelling system. Det spillede over hele fronten. Jeg fik det dog aldrig gennemført, fordi min gamle Xbox korruptede min save-file, men jeg skal stadig spille Far Cry 4.

Ny farverig skurk

Det virker til at udviklerne bag de to seneste Far Cry spil har forsøgt at lave minde værdige skurke. I denne video præsenterer de den nye, og mindst lige så farverige skurk. Kyrat, som den nye skurk hedder, har indtaget en region i Himalaya kendt som Kyrat. Videoen til det nye spil ser fremragende ud. Pagan Min ser ud til at være en mindst lige så spændende modstander som Vargas var. Det skal blive spædende at se om spillet kan leve op til sin forgænger. Jeg glæder mig ihvertfald meget til spillet udkomer.