Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, du skal i gang med at købe julegaver. Måske har du allerede været ude for at kigge. Det kan endda være, du har fundet gaver til de fleste. Men ham fætter Kasper, der kun er interesseret i sin computer, kan simpelthen være så svær at finde gaver til.

Derfor vil vi gerne hjælpe dig. Vi har fundet fire julegaver til gameren, som rangerer fra lave til høje priser.

Den nemme gave: Et gavekort til Gamestop eller Steam

Gavekortet til Gamestop eller Steam er lidt af en doven løsning, men den virker. Hvis modtageren er en vaskeægte gamer, vil det være ligemeget, om du vælger spillet til ham eller hende, eller om de selv kan vælge. Måske endda nogle vil foretrække, at de selv kan vælge frit.

Og hvis du slet ikke er med, når vi skriver Steam eller Gamestop, kan vi fortælle, at det er forhandlere af videospil og lignende.

Den brugbare gave: Computermusen

Enhver gamer har brug for en god mus. Det er et af to værktøjer, de ikke kan klare sig uden, når de står midt i kampens hede. Men en mus skal ikke kun klikke hurtigt og have den rette sensitivitet – den skal også være ergonomisk og god for leddene.

Mange gamere bruger timevis hver dag på at spille, så det handler om at sikre, de spiller under de bedst mulige forhold – det er nemlig sværere at få dem til at stoppe helt.

Den seje gave: Et keyboard

Du har helt sikkert set billederne af dem før: Et tastatur med farver, der kan skiftes. Det ser sejt ud på skrivebordet, fungerer fantastisk, og så er det bare en fed gave.

Hvis din gamer-gavemodtager mangler et solidt tastatur, er det en rigtig god gave, som de helt sikkert får brugt.

Den dyre, men gode gave: En kvalitetsmonitor

En gamer bruger mange timer på at sidde ned, kigge ind i en skærm og taste løs. Derfor kan de lige så godt få en skærm, der er noget ved. Og hvis ikke de har en, vil det gøre en verden til forskel, hvis de skifter over til en skærm, der er investeret nogle penge i.

Med Dell skærme får du høj kvalitet, fantastisk skærmopløsning og gode størrelser af skærme. Der er en masse forskelligt at vælge imellem, og de rangerer også i pris. Du kan få en skærm til 700 kroner, men du kan også sagtens finde en til plus 10.000 kroner.