Vi er alle forbrugere af IT og elektronik i større eller mindre grad, og vi bliver dagligt bombarderet gennem medierne med tilbud om nye telefoner, computere og programmer, som vi tilsyneladende ikke kan leve uden. Det er da også korrekt, at IT produkter hjælper os hver eneste dag med kommunikation og databehandling, men det er også vigtigt, at man anvender en troværdig IT partner, så man kan få god rådgivning og service både før og efter et køb. Men, hvor skal man købe IT udstyr til sig selv og familien?

Undersøg markedet for gode tilbud

Uanset om det drejer sig om mobiltelefoner, bærbar PC, software, printer, computerspil og tilbehør, så findes der mange typer og mange prislejer, så man bør først starte med undersøge markedet, før man anskaffer sig noget IT udstyr.

Man bør stille krav til sit IT udstyr, som dels bør være kompatibelt og kunne klare den aktuelle opgave, og samtidig bør det være i en god og holdbar kvalitet, så man kan have glæde af det i mange år. Man bør især være varsom med at købe ukendte og billige produkter, der måske kun holder i et år, før de går i stykker.

Det kan ofte være en bedre handel at købe et lidt dyrere produkt, hvis det er fremstillet i en væsentligt bedre kvalitet. Dette gælder især for spiludstyr som joystick, mus og lignende former for spiltilbehør, der undertiden udsættes for en hårdhændet behandling.

Når man har lavet en ønskeliste, så kan man jo online sammenligne priserne i forretningerne, men man bør desuden tjekke for garanti og leveringsomkostninger.

Fordele ved en troværdig IT partner

Når man har handlet IT udstyr forskellige steder, så vil man ofte få et godt indtryk af forretningens priser, udvalg, service og rådgivning, og man vil sikkert finde en IT partner, man foretrækker at anvende fremover, da man her altid har fået en god og tillidsvækkende behandling.

Butikskæden CBC er Danmarks ældste og største kæde af IT-forhandlere, idet man her i mere 20 år i lokalmiljøet har kunnet finde en IT butik, der har været leveringsdygtig i markedets mest populære mærker af IT udstyr og tilbehør. Det er især kendetegnende for disse butikker, at man her kan få klaret alle former for anskaffelse af IT udstyr og tilbehør samt få repareret defekt udstyr.

Man kan altid få god rådgivning om, hvilken type udstyr, der bedst passer til dit behov, og det er jo også en fordel, at man nemt kan tage hen til butikken i nærheden, hvis man lige mangler noget, eller hvis der er brug for en kvik reparation.

Priskonkurrencen på IT markedet er så udbredt, at man også i den lokale IT forretning vil kunne finde markedets laveste priser, og hver måned annonceres endda en tilbudsavis med spotpriser på udvalgte varer.