Er du en ihærdig bruger af Playstation 4 eller er du bare på udkig efter et rigtig godt gaming headset? Så vil du helt sikkert ikke gå galt i byen med Plantronics RIG 500HS Stereo Gaming Headset, der er særligt designet til PS4.

Det populære letvægts headset til gaming forhandles hos Ergotel, der i øvrigt har en del andre gaming headsets. Så der burde altså være noget til enhver gamers behov.

 

Lyden af RIG 500HS

Gaming headsettet fra Plantronics, særligt egnet til Playstation 4, giver dig mulighed for at fokusere på dit spil med dets lydisolerende ear cups og 40mm drivere, der matches med lavfrekvente resonatorer. Det giver mulighed for at øge bassen uden at ødelægge vigtige mellemtoner og diskanten. Designet med en behagelig pasform, den selvjusterende hovedbøjle, ear cups, og støjreducerende boom mikrofon, der alle er forbundet til den fleksible, men alligevel næsten uopslidelige headset stel. Det holdbare men lette stel kan konfigurere komponenter til udholdenhed eller fokus, og de omsluttende og lydisolerende ear cups, giver dig mulighed for at fordybe dig i spillet, da de blokerer forstyrrende baggrundsstøj.

Selvom gaming headsettet er designet med henblik på PS4 brugeren, kan det stadig bruges med en smartphone, tablet eller andre spillekonsoller. Ikke desto mindre leverer headsettet en sublim lydkvalitet, der gør det enormt lækkert at bruge til både gaming og almindelig brug.

 

Andre funktioner

RIG 500HS er designet til at lade dig skifte komponenter ud, således at du kan matche gaming headsettet til dine behov. Sats på fordybende, isolerende ear cups til at kunne spille i fred, eller vælg de åbne, ventilerende ear cups til at holde dig tempereret under lange gaming sessioner. Det fleksible headset stel kan byttes ud med et gennemsigtigt eller camo stel, hvis man ønsker andre farvemuligheder.

Kort opsummeret er Plantronics RIG 500HS altså et kvalitets headset til Playstation 4 brugeren (blandt andet). Det er udstyret med isolerende ear cups og en imponerende lydteknologi, støjdæmpende mikrofon, og så besidder det en høj komfortevne.