At have en god PC skærm er en luksus, som man altid vil sætte enormt stor pris på. Forstil dig bare at have en computer skærm, som ikke performer godt, som er langsom, og som er uduelig til at game på.

Det vigtigste ved en computer skærm, når man især skal bruge den til at dræbe og skyde sine modstandere i diverse populære skydespil, som måske eksempelvis Fortnite eller måske CounterStrike, er at responstiden er god.

Hvor lang tid skal den holde?

Tænk først og fremmest over hvor lang tid, den skal kunne holde i længden. Det er nemt at finde frem til, at den ikke skal kunne holde i mere end et år eller to måske, men for mange er dette simpelthen bare ikke godt nok. Hvis du bruger flere tusinde kroner på noget som dette, hvilket mange helt sikkert vil gøre, så er det altså en god ide lige at smide det ekstra, så man får noget hardware, der holder længere.

Kan du nøjes med en billig skærm i længden?

Kan du nøjes med en billig skærm i længden? Det er et spørgsmål der i høj grad er relevant at stille sig selv. Hvis du ikke har et så stort budget at gøre godt med, så kan det snildt være at dette er den rigtige løsning for dig.

Skal den bruges til mere?

Hvis den skal kunne hele paletten af de forskellige funktioner som man forventer af en computer, det værende at spille spil, se film, redigere i programmer og så videre, så kan det dog hurtigt gå hen og blive træls at man har bruge penge på noget, som ikke kan leve op til alle ens ønsker. Tænk derfor altid over, hvad det helt præcis er, du gerne vil have ud af din skærm.

Vælg den rette i første forsøg

Så for at konkludere her til aller sidst, så er det altså vigtigt, at man vælger den rette skærm i første forsøg. Det kan man gøre ved at sætte ordentligt tid af til at finde frem til den rette. Husk på at du kun finder den rette ved at få et overblik over de mange muligheder og derfor gå mere detaljeret til værks.

Herover kan du se nogle af de bedste skærme. Desværre er videoen på engelsk, men heldigvis har man et klart overblik over nogle af de bedste modeller og hvad fordele og ulemper er ved lige præcis disse.

Kilde:

bedstetech.dk

altomdata.dk

techradar.com