Når det kommer til gaming hører man ofte folk sige, at alle de nye spil er så ressourcekrævende, at man skal købe et monstrum af en gamercomputer for at kunne spille dem.

Men passer det?

Nej – ikke altid i hvert fald.

Jeg spiller, ikke overraskende, spil ganske ofte. Det foregår både på computer, mobil og tablet. Det siger sig selv, at man ikke spiller de samme spil på computer som mobil, og derfor vil jeg ikke komme ind på fede spil til mobilen i denne omgang. 

 

Lenovo Yoga kan mere end 7-kabale

Hvad jeg derimod gerne vil fortælle er, hvilke 4 fede spil jeg uden problemer har kunne spille på min Lenovo Yoga 2 Pro. På den måde kan I andre se, at det rent faktisk godt kan lade sig gøre at spille de fede spil, og ikke bare 7-kabale, på andet end en hardcore gamer computer. Før jeg gør det, vil jeg dog lige give en kort introduktion til denne smarte computer.

Der er ikke så mange af mine venner og bekendte der selv har, eller kender til Lenovo Yoga serien, men det er en skam hvis du spørger mig. Jeg har en Lenovo Yoga 2 Pro, som jeg bruger til at spille mine spil på.

Det smarte ved denne computer er, at den udover at være en bærbar også kan bruges som en tablet. Den er også super fleksibel i og med man kan folde skærmen, så den kan sættes i forskellige positioner – hvilket er smart når man f.eks. bruger den til at se film.

Er du nysgerrig omkring det kan du tage et kig i videoen herunder, og vil du se nærmere på Lenovo Yoga kan du gøre det hos Wupti.

 

4 fede spil jeg spiller på min Lenovo Yoga 2 Pro

Som gamer kender du formentlig disse spil allerede, og det er jo positivt – for så ved du også hvilke computere man plejer at spille disse typer spil på. Er du ikke bekendt med dem endnu, så lyder anbefalingen herfra: Kom i gang – det er god underholdning!

Alle spillene kan i øvrigt findes på Steam.

Counter-Strike: Source

Counter-Strike: Source er et first-person shooter i stil med Half Life som man kan finde på Steam. Det er en efterfølger til Counter-Strike, og følger det samme gameplay.

Find det her

Half Life 2

Half-Life 2 er efterfølgeren til det verdenskendte og prisbelønnede Half-Life computerspil. Det har haft så stor succes, at der er kommet et par fortsættelser til.

Find det her

 

Insurgency

Insurgency begyndte som et gratis fanskabt ”mod” til Half-Life 2/Counter-Strike Source, men nu har det fået sin egen plads på Steam, og er super til dig der er vild med taktiske skydespil.

Find det her

 

Day of Defeat

Day of Defeat er et multiplayer first-person-shooter skydespil baseret på anden verdenskrig. Spillet er en modifikation af spillet Half-life, og minder derfor en del om spillet Counter-Strike.

Find det her

 

Er der interesse for at jeg kommer med et par anbefalinger til fede mobilspil, så læg en kommentar herunder. Indtil da kan du starte med at checke denne artikel ud, der tipper om 20 fede mobilspil.

Rabat på Wupti

Ved at bruge en rabatkode til wupti, kan du får rabat på dine handler- Klik på linket her – Rabatkode til wupti, så kommer du over på saver-seoghoer.dk, som har samlet en liste over rabatkoder, som virker!!! Du skal indtaste rabatkoden, når du trykker på din indkøbskurv i feltet “Har du gavekort eller rabatkode?”