ZyXEL Armor Z1 router er perfekt til gamere

Vil du have en trådløs router, som både kan klare at du spiller avancerede multiplayer online spil som WoW samtidig med at resten af familien hver især streamer HD, 4K eller Ultra High, så kan du roligt købe en ZyXEL router. En af de bedste og mest avancerede trådløse routere er ZyXEL Armor Z1, som har en upload hastighed op til 600 Mbps og en download hastighed på optil 1733 Mbps. Denne router er en rigtig god investering til dit hjem, hvis du har huset proppet med store smartTV’s, computere og spillekonsoller, og både børn og voksne bruger løs af megabytene på samme tid.

StreamBoost Technolgy målretter signalet

Med den smarte StreamBoost Technology kan du let dirigere trafik til alle dine computere, telefoner, konsoller og tabs og streame allerhøjeste kvalitet helt uden lag eller forsinkelser. Samtidig så dirigerer denne kraftige router alle megabit hen mod de apparater, som bruger det via Beamforming Technology. Dette er i modsætning til andre routere som blot sender signalet ud i alle retninger.

Hastigheden er det vigtigste for at trække store spil

Udover den meget høje hastighed, så kommer ZyXEL Armor Z1 også med andre gode funktioner. Har du børn, kan du slå Parentel Control til, så du ikke behøver at bekymre dig om, at de ser noget, som de ikke skal. Du kan også se alle dine forbundne apparater på din tab eller mobiltelefon med den smarte app. Denne app gør fejlfinding superlet, og du kan let afvise apparater, som du ikke kender. ZyXEL Armor Z1 er således en fantastisk brugervenlig gigabit router, som lader alle i dit hjem spille de allerstørste spil samtidig med at der streames Ultra High eller 4K. Hvis du skal bruge en ny router så gør dig selv en stor tjeneste, og køb en trådløs router fra ZyXEL. Hvornår Armor Z1 er på trapperne kan du følge med på her

.