Ipad

Hvis man kigger sig for, kan man finde en iPad til en nogenlunde pris. Du kan sagtens spille på en iPad. Der findes en del sjove spil du kan installere på den. Jeg ville ikke købe en brugt. Men hvis du er ligeglad med det, kan man finde dem i den blå avis eller gul og gratis. Der er nogle gange nogen, der sælger en billigt. Når man køber en brugt iPad skal man være opmærksom på:

  • Der er ikke nogen garanti længere
  • Du kan ikke helt med sikkerhed vide, hvad der ligger på denne iPad og der for skal du være varsom, hvis den er til dine børn
  • Du kan ikke vide om den er stjålet
  • Du ved ikke om den virker og om du kan få pengene tilbage, hvis den ikke virker

Derfor ville jeg personligt, altid købe en ny iPad, med mindre der er tale om noget jeg kender. Så vil jeg selvfølgelig gerne købe den brugt. Jeg har set på Apples iPad Air på internettet:

Apple iPad Air

Apple iPad Air Wi-Fi – 16 GB – Sort til 3389 kr. iPad Air er ufattelig tynd, men utrolig solid på grund af sit aluminiums-unibody-kabinet. Størrelsesmæssigt er den blevet næsten en fjerdedel mindre i forhold til forrige generation af iPad. Så den vejer kun ét (tyngdekraft-ignorerende) halvt kilo. Men det, der gør iPad Air helt speciel, er, at den rummer så meget power og så mange muligheder i så slank en ramme. Du kan altså mere. IPad har altid handlet om skærmen. Og det er måske endnu mere sandt i forhold til iPad Air. Blandt andet fordi Apple har reduceret bredden på enheden og rammen rundt om skærmen. Men størrelsen på selve Retina-skærmen er præcis den samme. Så dit indhold fylder skærmen endnu bedre ud. Med en opløsning på 2048 x 1536 og over 3,1 mio. pixels får billeder og videoer alle detaljer med, og tekst står knivskarpt. Pixels kan ikke skelnes fra hinanden. Så du ser kun det, du gerne vil se.

Sjove spil til Ipad

Scrabble (kun på engelsk indtil videre)

Civilization Revolution

Monkey Island 2

Osmos HD

Angry Birds HD

Field Runners HD