Instructor Razuvious var et stort problem for mig, men ikke så stort et problem som Gothik i Military Quarter har været. Normal fik jeg klaret med et mage deck med flamestrike og en del spells. Heroic derimod tog en del forsøg, og endnu mere held få at få ham besejret. Han har helt klart været den sværeste boss i Naxxramas indtil videre.

Gothik på Heroic

Hans hero ability på heroic er at han trækker et kort og får en mana crystal for kun 1 mana. Han udnytter dette, så ofte han kan på heroic. Han kan derfor sagtens nå at komme igennem hans deck i en kamp. Fatigue kan derfor hjælpe dig, hvis du kan overleve hans tunge pres.

Et af de største problemer er de spøgelser, som Gothik tvinger over på din side af bordet. Hver gang din tur starter, så skader disse spøgelser dig. Jeg kom igennem ved at bruge et de standard Druid ramp deck. Målet er at start med Wild Growth i hånden, så du kan begynde bruge større minions hurtigere. Innervate kan også hjælpe dig. Hvis der er for mange spøgelser på din side af bordet, så kan du fjerne dem vha. Poison Seeds. Dette fjerner i samme ombæring Gothiks minions.

Selvom du bruger dette deck, så kan det stadig tage en del forsøg at komme igennem. Decket er heldigvis relativt billigt, så de fleste kan skrabe dette deck sammen.

Større Faerie Dragon

Hvis du besejrer Gothik i Military Quarter, så får du kortet Spectral Knight. Basalt set så er det en Faerie Dragon gange dos. Kortet kommer til at være rigtig godt imod spell tunge Mage deck, samt vil også være besværligt for Miracle Rogue, da deres deck er spell tungt uden den store brug af minions.

Kortet passer ind i diverse kontrol deck, som prøver at få kontrol over bordet, og Spectral Knight skal nok overleve et par runder.

I næste guide bliver det The Four Horsemen.