Du har nu gennemført Plague Quarter, og skal nu igang med Military Quarter. På papiret så er bosserne i Military Quarter relativt nemmere, men hvis du vil besejre dem med billige decks på heroic mode, så får du brug for en del held. I denne omgang får du en guide til hvordan du besejre Instructor Razuvious.

På normal skal du blot bruge et deck med Acidic Svamp Ooze, da hans våben skader ti, og han er utrolig glad for at slå dig i ansigtet med dem. Så brug et warrior deck med en del taunt, så skal du nok klare den.

Military Quarter på Heroic

Hvis du ikke har store mængder dust til at bruge på legendarys, så får du her et deck som kan besejre ham. Det kræver blot at du får den rigtige starter hånd. Decket benytte Divine Spirit og Inner fire. Start med at stjæle hans to taunt units, som du derefter kan buffe til ukendelighed. Du kan desuden også være heldig med dine Mind Vision eller Thoughtsteal og stjæle hans våben. Så har du en masse skade, og kan derefter vinde kampen. Som nævnt i starten, så skal du være relativt heldig med at trække de rigtige kort, men hvis du giver decket nok forsøg, så skal du nok vinde med det.

Dancing Swords

Når du besejre Instructor Razuvious, så modtager du kortet Dancing Swords. Kortet koster tre mana, er 4/4, og har en Deathrattle som giver modstanderen et kort, når denne minion dør. Kortet vil nok primært blive inddraget i aggresive deck, som vil ofre at give modstanderen et kort for at få tempoet i kampen. Dette kunne også være starten på et Mill deck som faktisk virker, men så mangler der stadig en del kort.

Jeg håber denne guide hjalp dig igennem Military Quarter. I næste guide omhandler Gothik the Harvester.