Du har kæmpet dig igennem Military Quarter, og du er nu klar til at prøve kræfter med Construct Quarter. Mange af de kort som er rewards fra Construct Quarter er allerede blevet inddraget i mange decks i Ranked, så glæd dig til et unlocke dem. Først boss i Constructs Quarter er Patchwerk. Hans hero ability er det samme på normal og heroic. Han ødelægger en af dine minions, og det koster ham fire mana.

Patchwerk er ikke meget for kort, så han bruger istedet et våben som slår dig ihjel på seks omgange. Lav et deck som indeholder kort som Haunted Creeper, Sludge Belcher, Spectral Knight og Harvest Golem, så skal du nok klare den. Bare fyld decket op med taunt udover, så går det nok.

Patchwerk på Heroic

Det bliver meget mere besværligt, når du møder Patchwerk på heroic. Han kan angribe to gange hver runde med sit våben. Jeg brugte dette defensive Mage deck. Du skal forsøge at få Acidic Svamp Ooze i din startende hånd samt Mirror Image. Derudover er det vigtigt at få Ice Lance og Frostbolt, så du kan undgå at blive tævet hver runde.

Man overvinde Patchwerk med mange forskellige klasses. Det handler mest af alt om at man enten bruger Harrison Jones eller Acidic Svamp Ooze, og derudover inddrage en del taunts. Sludge Belcher vil ofte være MVP i dette opgør, da man får to taunts gennem en minion. Hvis du har Hogger liggende, så kan han med fordel også inddrages.

The Undertaker

Når du besejrer Patchwerk, så modtager du kortet Undertaker. Kortet koster 1 mana at spille, har 1/2 i stats, og kort teksten lyder: “Whenever you summon a minion with Deathrattle, gain +1/+1.” Kortet er centralt i diverse Undertaker deck, hvor man bruger kort som Harvest Golem og Haunted Creeper, så man får en aggresiv start på spillet.

Næste del af guiden vil inddrage strategien som skal bruges imod Grobbulus.