Hvert år kommer der nye mobiltelefoner på markedet for at kunne følge med i kundernes stigende krav til hurtigere og mere lækre telefoner, der konstant skal overgå hinanden i den intensive konkurrence i branchen. Apples iPhone 7 er det nyeste skud på stammen, der er efterfølgeren til de populære iPhone 6. I det følgende beskrives fordele og muligheder ved den nye iPhone7, således man bedre ved, hvad man får for pengene.

Dette indeholder iPhone 7

Alle de nye Apple iPhone modeller er generelt temmelig lækre, da Apple jo som altid gør meget ud af kvalitet og design, der som altid smitter af på prisen. Kameraet i de nye modeller er helt fantastisk med hele 12 megapixel opløsning, og der er naturligvis indbygget 2 kameraer, således man både kan tage billeder og video fra begge af telefonens sider.

Der er endda to objektiver bag på telefonens cover, hvilket giver en suveræn 3D-fornemmelse med bedre billeddybde, og desuden er der også lavet forbedringer på lysforholdene, således den tager perfekte billeder i situationer med masser af lys eller mørke. iPhone 7 kan anskaffes med 32 GB, 128 GB og 256 GB hukommelse, hvilket er påkrævet, når billeder i højopløsning fylder meget på en telefons lager.

Man anvender ikke længere jackstik ved tilslutning af eksterne højttalere, men til gengæld er iPhone 7 helt vandtæt. Der er kort sagt sket mange forbedringer på en iPhone, siden den første model blev lanceret tilbage i 2007, og i dag er iPhone førende på området for mobiltelefoner men i skarp konkurrence med især Samsungs smarte mobiltelefoner.

Køb mobiltelefon hos teleselskabet

Hvis man blot køber en helt ny iPhone uden noget abonnement, så kan man nemt komme til at betale omkring 6.000 kr. for telefonen afhængigt af hukommelse i telefonen. Hvis man derimod køber en iPhone hos et teleselskab med abonnement, så kan man ofte få telefonen til en langt lavere pris, idet man jo alligevel får brug for abonnementet til at betale for samtalerne. Visse teleselskaber låser telefonen til deres selskab, hvilket er irriterende, når man senere ønsker at sælge den, når man skal have opgraderet til en nyere model. Derfor kan man ofte finde en iPhone hos Telmore til en konkurrencedygtig pris, hvor telefonen dels ikke er SIM-låst, og desuden kan man købe den rente- og gebyrfrit. Lige nu kan du komme først i køen og købe en iPhone 8 hos Yousee. Og husk at der er endnu en iPhone på vej inden for relativt kort tid.