Vi kender alle til den specielle biografstemning, når vi sidder bag et stort lærred og hører lyden fra alle sider. Film er langt bedre at se i biografen frem for på et almindeligt fjernsyn, og faktisk har mange allerede nu anskaffet sig en projektor til hjemmet, hvor de dermed har fået indrettet sig en udmærket hjemmebiograf.

Projektoren er også ideel til videospil, så her kan alle de spilleglade hygge sig i mange timer. Plads og placering er ofte det største problem, men løsningen kan ofte være at få fat i en passende projektorskærm, som jo er det lærred, som projektoren kaster billedet op på.

Vi har nemlig tit et problem med at finde en bar hvid væg, der hvor vi ønsker at sende projektorens billede hen. Heldigvis kan du anskaffe dig en fleksibel projektorskærm, der kan placeres de fleste steder uden problemer.

Stil krav til din projektorskærm

En projektorskærm kan fås i mange størrelser, priser og med forskellige funktioner såsom motorstyring mv. Hvis du i hjemmet eller i firmaet har et lokale, hvor projektoren er fastmonteret, så er der måske ikke behov for en fleksibel projektorskærm, da du blot skal bruge en stor plan hvid flade til at projektere billedet op på.

Men i mange andre situationer er der brug for en fleksibel løsning. Til undervisning placeres en projektorskærm ofte ved tavlen, således der blot er brug for at rulle lærredet op og ned. Andre gange kan der måske være brug for en flytbar løsning, og så er det rart med en projektorskærm, der kan monteres nemt på enten væg eller loft.

Du bør også vælge en projektorskærm, der passer til lokalets størrelse samt til din projektors billede. De fleste moderne projektorskærme på markedet er så avancerede, at de ruller lærredet op i en praktisk kassette, mens det ikke anvendes. Du kan få en projektorskærm med disse funktioner:

  • Ramme indbygget.
  • Motorstyret op- og nedrulning.
  • Justerbar hældning med motorstyring.
  • Bremsestop.
  • Forskellige materialer som lærred eller fast overflade.
  • Flytbar.

Find computertilbehør på nettet

Der findes så mange forskellige typer af computerudstyr og tilbehør, at det simpelthen er umuligt for de fysiske forretninger at have et bredt udvalg på deres hylder. Derfor finder du ofte det største udvalg på en webshop på nettet, hvor priserne ofte er lavere end i butikkerne.

Du kan finde en passende projektorskærm på Ateas webshop, da de har et stort og varieret udvalg i alle kvaliteter og priser. Når du handler på en webshop, har du altid 14 dages fuld returret i henhold til købeloven, så derfor er det både nemt, billigt og sikkert at handle i en kendt webshop på nettet.