Det er simpelthen nødvendigt med godt isenkram, når man er en inkarneret spiller af computerspil, da man jo ellers slider dårligt udstyr op på få dages brug. Du bør især stille krav til:

  • Computerens ydeevne herunder hastighed og memory.
  • Grafikkortets opløsning og memory.
  • Skærmen bør have en høj opløsning samt en passende størrelse.
  • Dine input enheder bør være præcise og i holdbar kvalitet.
  • Det drejer sig både om keyboard, mus, joystick samt rat.
  • En hurtig internetforbindelse er også at foretrække til online spil.
  • En god og ergonomisk siddeplads er også bedst i det lange løb.

Hvorfor er det vigtigt med en god mus?

En mus anvendes til masser af programmer, og der er bare stor forskel på kvaliteten på mus. En rigtig god mus koster dog ikke specielt meget mere end en almindelig mus, men en kvalitets mus er både bedre og mere præcis at anvende, men den holder også i længere tid.

Både ved normale programmer samt ved spil har du brug for en præcis mus, der altid lystrer dine bevægelser effektivt, og derfor bør du satse på en god mus som en rollermouse. Med rollermouse får du bedre arbejdsrutiner og en mere effektiv arbejdsdag, samtidig med du reducerer smerter og belastninger, som ofte skyldes brug af traditionelle computermus.

En rollermouse er nemlig meget ergonomisk udformet, sådan så den aflaster din hånd og registrerer selv dine mindste bevægelser. Derfor er en rollermouse ideel til mange opgaver herunder CAD opgaver samt spil, men også når du har brug for en høj markørhastighed. Takket være den præcise styring i en rollermouse, så kan musen indstilles til forskellige følsomheder, hvilket gør den perfekt til krævende redigeringsopgaver.

Takket være et enestående design, så er det muligt at benytte begge hænder, samtidigt med du kan styre markøren med en let berøring med fingerspidserne.

Find kvalitetsmus hos de professionelle

Der findes flere gode mus på markedet, og de er som regel alle pengene værd. Der er ingen grund til at købe en mus til 50 kr., hvis du kan købe en kvalitets mus til få hundrede kroner, der både er langt bedre samt også mere har en bedre holdbarhed.

Du kan købe en ergonomisk rollermouse hos Atea, der har et stort og bredt udvalg af professionelt computerudstyr i alle prislejer. Du opnår den perfekte spiloplevelse, hvis du har ergonomisk rollermouse.