Beyerdynamic – Tysk kvalitet

Beyerdynamic. Et solidt og kvalitetssikret tysk mærke af højeste kaliber. Du får både design og særdeles god lyd ud af deres forskellige headset, og det så en over-ear eller on-ear. Jeg vil lige hurtigt præsentere Beyerdynamic T90 og T51 p, som jeg er blevet komplet forelsket i. T51 p er on-ear, koster 1800 kr, og T90 er over-ear og koster 3850 kr. Det er den slags kærlighed, som lever i bedste velgående, fordi mit dankort exploderer, hvis jeg kigger på dem i mere end fem sekunder af gangen. Jeg har fundet Beyerdynamic til den bedste pris hos Coolshop.

Beyerdynamic T90 over-ear

Lad os starte med den tunge dreng. Generelt så har Beyerdynamic en bred vifte af headset, men når vi kommer up i high-end udstyr som T90, så er det for det meste for audiofile og profesionelle musikere. Headsettet er fra 2010, og indeholder en af verdens mest kraftfulde magneter. Dette gør dem mere effektive og mindsker mængden af forvrængning. Problemet med dem er dog prisen. En test viser dog, at de er sammenlignelige med andre headset hovedtelephoner i prisklassen 6000 kr.

De har open-back design, meget comfortable, og håndlavet i Tyskland. Hvad mere kunne man ønske sig? En investering i T90 vil gavne dig år ud i fremtiden.

Beyerdynamic T51 p

I forhold til andre hovedtelephoner så er T51 p stadig i den dyre end af spektret. Du får en compact, solid og comfortable hovedtelephoner, samt en flot designet beskyttelses transporttaske. Problemet med disse on-ear hovedtelephoner er ofte, at de ikke er særlig komfortable. Det skal du ikke være bange for med T51 p. Der er ikke blot sublim lyd, men de er også overraskende comfortable. De vejer kun 175 gram, så de tynger ikke på hovedet som andre hovedtelephoner kan gøre.

Ørepuderne er dækket med memory foam, så de former sig efter dine øre. Designet er dog ret metallisk, hvilket ikke alle vil synes om. Men designet og prisen ikke er et problem for dig, og du blot vil have en fremragende audio oplevelse, så er T51 p lige hovedtelefonerne noget for dig.