Du er måske allerede nu en hardcore gamer, som er skrap til at besejre modstanderne i mange nye spil, hvor du tør udfordre alle. Hvorfor ikke prøve at tjene en ekstra skilling på det? Prøv at deltage i konkurrencer, hvor vinderen opnår kontante præmier eller i det mindste vinder nogle brugbare effekter.

Man kan vel altid bruge en ny computer, nogle møbler eller måske en lækker ny Samsung Galaxy S5, som man har muligheden for at vinde på denne online udgave af Elle, som måske ikke er det mest oplagte sted at besøge for en dygtig og ivrig computer gamer.

Men det viser blot, at man kan få øjnene op for, at man kan vinde værdier alle mulige steder på nettet, som vrimler med konkurrencer og præmier.

Hvilken slags konkurrencer bør man vælge?

Der findes jo så mange forskellige konkurrencer på internettet, at man kan vælge og vrage, idet man ikke orker at finde og deltage i dem alle. Men hvilke kriterier skal man vælge ud fra? Jeg vil anbefale dig, at finde de hjemmesider, hvor man får en præmie for at deltage eller for at blive blandt de bedste deltagere.

Bevares, man kan også deltage i de mange konkurrencer, hvor der skal trækkes lod efter nogle heldige vindere, men der falder chancen jo en hel del for at vinde, idet der måske skal trækkes lod blandt 10.000 andre, så chancen er meget lav. Et andet godt råd til at få gode præmier er at deltage i spørgeskema undersøgelser eller at teste produkter af og skrive anmeldelser, der modtager man ofte varen ganske gratis.

Det kan være en kaffemaskine, en cykel, en vaskemaskine, et fladskærm TV eller en mobiltelefon. Kort sagt hold øjemed tilbuddene på de mange hjemmesider og deltag der, hvor du ser lækre produkter, hvor du har evnerne eller chancerne for at vinde.

Læs meget mere om online spil her.