Hvis i har læst min tidligere artikel, så ved i hvor meget jeg har glædet mig til Adventure Mode blev udgivet til Hearthstone. Det er nu endelig udkommet, og jeg har spillet igennem de første par quarters. Jeg syntes denne udvidelse af det normale Hearthstone format er fremragende, og jeg har knækket mange headset i forsøget på at klare mig igennem Heroic mode. I denne forbindelse vil jeg forsøge at lave et par guides til hver boss, og jeg håber det vil hjælpe et par stykker derude.

Arachnid Quarter

I denne omgang vil jeg give mig i kast med Arachnid Quatrter, hvor man henholdvis Anub’Rekhan, Grand Widow Faerlina og Maexxna. Anub’Rehkan er den første boss i Arachnid Quarter, og hvis du klarer ham på normal mode, så unlocker man Haunted Creeper. Kortet har indfundet sig  i ranked mode, og den har især fundet plads i det klassiske Warlock Zoo deck, fordi den er meget besværligt at få fjernet fra bordet. Apropos Zoo deck så benyttede jeg dette for at klare Anub’Rehkan på normal mode. Hans hero ability spawner en 3/1 Nerubian, som man kan Mortal Coile, så det giver ikke store problemer.

Start med Wild Growth

 

Han giver ikke de store problemer på Normal Mode, men på Heroic gav han mig store problemer. Et billigt deck som du kan bruge på Heroic, er dette Druid deck fra Heartpwn. Hvis man følger med på diverse Hearthstone streames, så bruger de ofte decks med en væld af epics og legendarys, men dette Druid deck koster dig kun søll 320 dust. Essensen af decket er, at du skal have en masse tunge taunts op hurtigt, så Anub’Rehkan skal trade to for en i de fleste situationer. Du skal derfor forsøge at få Wild Growth i din startende hånd, så du kommer hurtigere op i tempo, og kan få dine store taunts op hurtigere. Held og lykke, og jeg håber denne artikel hjalp.