Den charmerende spillefigur

Den lille charmerende spillefigur Mario, bl.a. også kendt som Super-Mario, er på banen igen. Igen, igen. Og stærkere end nogensinde – heldigvis, for den lille overskægsbesmykkede italiener med kasketten er kendt og elsket af børn og voksne i generationer. Et brand, der er blevet til så meget mere i årenes løb.

Mario – med hele vejen

Fra 1980´ernes tonstunge spillemaskiner på den lokale grillsnask med pixels på størrelse med spilleterninger til det vildeste nye i spilleteknologien nu 30 år senere – spillegiganten Nintendos Mario har været med hele vejen. Dette nyeste skud på stammen er et flot 3-D spil skabt til Wii U spillekonsollen.

Spillet hedder simpelthen ”Mario Kart 8”.

Indholdet er velkendt. Igen skal man styre Marios karts (små biler) rundt på 32 udfordrende baner, der alle udnytter 3-D teknologien til fulde. Forhindringer skal forceres med speederen i bund. Så langt så godt, men Mario har en sjov udfordring til spilleren gemt bag overskægget.

De forskellige biler, som man kan vælge mellem, har forskellige delays, så der går et lillebitte stykke tid fra man trykker på konsollen, til figuren i spillet reagerer.

Du kan læse mere om spillet her: http://www.computerandvideogames.com/462470/mario-kart-8-wii-u-review/