Efter lanceringen må jeg sige, at Black Ops 3 er det mest hårdtarbejdende Call of Duty-spil i hele seriens historie. Det finder sted i dystopi, og der er i alt elleve missioner. Året er i fremtiden, 2065, hvilket er 40 år efter Black Ops 2 fandt sted. Det er et fedt spil, som giver dig udfordringer allerede fra starten af.

 

Udfordret efter første mission

Allerede efter første mission sker der vilde sager: ens arme og ben bliver trukket af og man bliver derefter sat i koma for at på påsat robotlemmer. Som om det ikke skulle være nok, får man derefter sat en DNI i hovedet, som har den funktion, at den kan tænke tanker for dig, hacke andre robotter og meget mere. Faktisk er man så langt fremme i tiden, at også robotter er kommet til i kampen om sejren, hvilket tilføjer ekstra spænding til spillet.

 

Zombies

Indtil videre er der to baner i zombies. Den, som handler om historien om Black Ops 3 hedder Shadows of Evil. Det er en temmelig detaljeret bane med en masse easter eggs, som er hemmeligheder om banen og selve historien. Hvis det er noget for dig, kan du spille banen som Nero, Jessica, Jack Vincent eller Floyd Campbell. Den anden bane, som du kan vælge at spille, og som er min favorit, er Der Riese. Det er en bane helt tilbage fra World at War, og er en af de allermest populære baner!

Spillet er så populært, som det er, fordi spillet byder på så mange ting. Der er rigeligt at lave, og man begynder aldrig at kede sig. Der er et fantastisk godt momentum, og man kan komme utroligt hurtigt rundt i banerne. Det er ganske enkelt ikke et spil man lægger fra sig, når man først er begyndt. Det er vanedannende, og svært at komme fra igen!